http://ukraine-chess.at.ua/ Створив сайт нашого форуму, планую зробити там сторінку для трансляції турнірів, оскільки на форумі розмістити ява-скріпт не зумів. Не знаю як сюди необхідні файли залити.
Останній раз редагувалося: kpripper (08.12.09 2:35), всього регувалося 1 раз(-и)
tolkien Заслужений учасник
К-ть повідомлень : 883 Репутація : 22 Дата реєстрації : 11.08.2009 Звідки : Lviv
Вітаю, працює! Щоб переглянути певну партію потрібно: натиснути кнопку 1 - побачите список баз партій, вибираєте потрібну. Далі натискаєте кнопку 2 - побачите список партій - вибираєте потрібну і переглядаєте.
Залишилося єдине питання, може Толкієн допоможе - для трансляції я так зрозумів потрібно після кожного ходу оновлювати базу PGN - як би це зробити автоматично ?
tolkien Заслужений учасник
К-ть повідомлень : 883 Репутація : 22 Дата реєстрації : 11.08.2009 Звідки : Lviv
Подумаю що вдасться зробити, але вже завтра, бо сьогодні скоро футбол. Ти казав що якийсь скріпт є, але не повністю робочий. Скинь мені його - гляну може вдасться розібратися.
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
Схоже що цей скріпт не вміє читати з сайту. Для нього спершу треба зберегти локально базу, причому тільки в тій папці де і сам скріпт. В montreux.cfg добавити стрічку в секції [DATABASES] типу: назва файлу з партіями назва турніру(може бути якою завгодно, тільки щоб загалом довжина стрічки не перевищувала 250 символів). Тобто для того щоб цей скріпт працював з турнірами "наживо", потрібно ще один скримт який би періодично витягував з сайту базу і зберігав локально в папці зі цим скриптом.
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
Ось що написав автор: Doesn't this mainly depend on the application that provides your PGN? If you are on the web server then the application that creates the PGN should do so on the location where Montreux tries to read it.
Я його питав таке: How can I make an update base PGN during the game in automatic mode?
В загальному можна перекласти так: А хіба це не зележить від програми що постачає PGN? Програма що створює PGN повинна розташовувати його в місці звідки Montreux зможе його прочитати (переклад не дослівний, спеціально для кращого розуміння). Відповів приблизно це саме що я й казав.
Якщо ще хочеш до кінця переконатися що все таки по лінку не вдасться оновлювати базу можна запитати: Can we use URL as database for Montreux? If yes, how can we do it?
Хоча як на мене немає сенсу вже щось питати, ясно що треба ще один скріпт що буде витягати базу. Думаю він простенький, принаймні набагато простіший, ніж Montreux. Якщо не зможеш знайти такого скажи я спробую щось таке написати.
kpripper
Can we use URL as database for Montreux? If yes, how can we do it?
As of this moment this is not possible. Location of the database is on the same server as the Montreux software. Maybe I can add something like it, have to figure out.
Where can I find the application that provides PGN?
Montreux doesn't do that but there are many others that do! PGN is a standard supported by many programs. Fritz is a good but commercial one (www.chessbase.com guess they have a list of resellers). A simple freeware one for instance is Chess Tool PGN Freeware: