Автор | Повідомлення |
---|
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| |
| |
tolkien Заслужений учасник
К-ть повідомлень : 883 Репутація : 22 Дата реєстрації : 11.08.2009 Звідки : Lviv
| Тема: Re: Пиво! 05.01.10 5:17 | |
| Я не вважаю ні пропоганду ні рекламу пива ганьбою. Давай не будемо піддаватися на провокації людей, які ненавидять пиво. |
|
| |
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| |
| |
fso
К-ть повідомлень : 138 Репутація : 5 Дата реєстрації : 07.08.2009
| Тема: Re: Пиво! 05.01.10 21:13 | |
| - tolkien пише:
- Я не вважаю ні пропоганду ні рекламу пива ганьбою. ....
А ще ви голосуєте за Тягнибока? Логічний зв'язок, чи наслідок, дякую |
|
| |
kpripper
| Тема: Re: Пиво! 05.01.10 22:43 | |
| фсо, тобі не дай поїсти - дай посперечатися |
|
| |
orestvk
К-ть повідомлень : 136 Репутація : 0 Дата реєстрації : 31.10.2009 Звідки : Тернопіль/Львів
| Тема: Re: Пиво! 06.01.10 7:52 | |
| На цій фотці пиво не розпивається, а просто стоїть. Тому нічого поганого в цьому не бачу. Тай не у всіх Європейських країнах пити пиво на вулицях заборонено: в Італії наприклад ні, і я бачив фотографії де мої знайоми дудлили пиво на фоні галереї Уффіці в Флоренції, а такоє біля Колізею.І ніяких проблем із законом не мали.П.С. дата фотки співпадає з датою моїх іменин :-) і цього дня на моєму столі була така ж картина |
|
| |
kpripper
| Тема: Re: Пиво! 07.01.10 3:52 | |
| О, я як знав! Вітаю! |
|
| |
fso
К-ть повідомлень : 138 Репутація : 5 Дата реєстрації : 07.08.2009
| Тема: Re: Пиво! 10.01.10 22:51 | |
| - orestvk пише:
- На цій фотці пиво не розпивається, а просто стоїть. Тому нічого поганого в цьому не бачу. Тай не у всіх Європейських країнах пити пиво на вулицях заборонено: в Італії наприклад ні, і я бачив фотографії де мої знайоми дудлили пиво на фоні галереї Уффіці в Флоренції, а такоє біля Колізею.І ніяких проблем із законом не мали.П.С. дата фотки співпадає з датою моїх іменин :-) і цього дня на моєму столі була така ж картина
Про те й речу - в нас народ не бачить в цьому нічого поганого. В результаті маємо почесне ганебне перше місце за вживанням алкоголю серед дітей перш за все на планеті Земля. Не знаю що там в Італії, але місце-то в них не перше, тому не її досвід варто перебирати... Це вона, дивлячись на нас, якщо має схоже законодавство, може бачити що її чекає в майбутньому. А ми вже тут. З населенням, яке вітає розпивання алкоголю на вулицях. П.С. В рекламі не обов'язково має щось розпиватися... |
|
| |
kpripper
| Тема: Re: Пиво! 10.01.10 23:34 | |
| Ця тема планувался для вихваляння пива, а стало навпаки може створити іншу ? |
|
| |
tolkien Заслужений учасник
К-ть повідомлень : 883 Репутація : 22 Дата реєстрації : 11.08.2009 Звідки : Lviv
| Тема: Re: Пиво! 04.02.10 5:52 | |
| - fso пише:
- orestvk пише:
- На цій фотці пиво не розпивається, а просто стоїть. Тому нічого поганого в цьому не бачу. Тай не у всіх Європейських країнах пити пиво на вулицях заборонено: в Італії наприклад ні, і я бачив фотографії де мої знайоми дудлили пиво на фоні галереї Уффіці в Флоренції, а такоє біля Колізею.І ніяких проблем із законом не мали.П.С. дата фотки співпадає з датою моїх іменин :-) і цього дня на моєму столі була така ж картина
Про те й речу - в нас народ не бачить в цьому нічого поганого. В результаті маємо почесне ганебне перше місце за вживанням алкоголю серед дітей перш за все на планеті Земля. Не знаю що там в Італії, але місце-то в них не перше, тому не її досвід варто перебирати... Це вона, дивлячись на нас, якщо має схоже законодавство, може бачити що її чекає в майбутньому. А ми вже тут. З населенням, яке вітає розпивання алкоголю на вулицях.
П.С. В рекламі не обов'язково має щось розпиватися... Ви плутаєте алкоголь з пивом. Так там є певний вміст алкоголю, і тому його можна обізвати слабоалкогольним напоєм щонайбільше і в розумних межах воно приносить користь бо містить певні корисні мінерали, які важко знайти в інших продуктах. На рахунок дітей і пива - ніколи не чув про таку проблему в Україні і не треба її висмоктувати з пальця. А що ви скажете про, скажімо, квас. Якби тут дати його фотографію це напевно також можна було б вважати рекламою алкоголю? Крім того Україна далеко не попереду по споживанню пива. Її обганяють і Чехія і Німеччина, про які не скажеш що це країни з слабким законодавством і самодисципліною. |
|
| |
Спонсорований контент
| |
| |
|