Автор | Повідомлення |
---|
Denchess
К-ть повідомлень : 196 Репутація : 0 Дата реєстрації : 14.09.2010
| Тема: Re: Неофіційний чемпіонат України 24.11.10 3:31 | |
| Всім привіт. Перепрошую, що не в тій темі.
На сайті ICCF в стрічці новин є нове повідомлення про Ювілейний турнір, який розпочнеться 5.04.2011 Прохання до всіх, хто зможе перевести з англійського ВЕСЬ ТЕКСТ ПОВІДОМЛЕННЯ. Прохання написати переклад на форумі.
Досить цікаве змагання. |
|
| |
valpetry
К-ть повідомлень : 78 Репутація : 5 Дата реєстрації : 25.05.2010
| |
| |
chesssenior
К-ть повідомлень : 157 Репутація : 5 Дата реєстрації : 28.11.2009 Звідки : Кривий Ріг
| Тема: Re: Неофіційний чемпіонат України 27.11.10 6:13 | |
| Для свого дніпропетровського земляка пана Н-ко даю пораду.Щоб організувати турнір треба знайти людей які мають хист та зможуть провести не тільки самі змагання та провести нелегку кропітливу роботу по організації турніра.На форумі може знайдеться з десяток гравців ,але організаторів не видно поки що... Зверніться до Дегтерьова ,він має талант проводити такі турніри і робив це раніше. |
|
| |
valpetry
К-ть повідомлень : 78 Репутація : 5 Дата реєстрації : 25.05.2010
| Тема: Re: Неофіційний чемпіонат України 27.11.10 6:27 | |
| - chesssenior пише:
- Для свого дніпропетровського земляка пана Н-ко даю пораду.Щоб організувати турнір треба знайти людей які мають хист та зможуть провести не тільки самі змагання та провести нелегку кропітливу роботу по організації турніра.На форумі може знайдеться з десяток гравців ,але організаторів не видно поки що...
Зверніться до Дегтерьова ,він має талант проводити такі турніри і робив це раніше. Дякую за довіру, але не я є ініціатором та організатором турніру. У мене досить ігрового навантаження в міжнародних турнірах та у змаганнях за збірну України та області. І я хоча людина з обмеженими можливостями, ще й працюю. Не вина користувачів цього форуму та і всіх заочників, що у нас так мало всеукраїнських турнірів. Я лише даю мені відому інформацію про шахові можливості Всесвітньої мережі. |
|
| |
chesssenior
К-ть повідомлень : 157 Репутація : 5 Дата реєстрації : 28.11.2009 Звідки : Кривий Ріг
| Тема: Re: Неофіційний чемпіонат України 27.11.10 8:58 | |
| Дивлючись на динаміку зростання числа українських гравців на шахових серверах можна зробити висновок,що майже всі вже задіяні в турнірах.Тут і виникає питання,а навіщо всеукраїнські турніри,якщо люди вже знайшли де грати?На мій погляд федерація ніколи не зможе стати національною!Ніякої фінансової підтримки від державних органів не буде!Для існування навіть на папері треба кошти,де їх брати?Впевнений ,що багато гравців просто ігнорують ці змагання лише тому,що вони нікому не потрібні. Десь у 2005 році подібна ситуція вже виникала,вихід лише один,щоб усі грали у турнірах треба робити призи.А якщо ні -то це вже є зараз. Як не міняй систему проведення усе рівно все знову вийде на принципи матеріального заохочення гравців. Людина повинна платити гроші(це внески річні і турнірні) і щось отримувати за свою роботу.Якщо Вас влаштовує грамота грайте в таких турнірах. Я був на зборах де вибирали нового президента,почитайте його программу http://dfcc.narod.ru/FCCU/NewsFCCU/2008/0006.htmlвів ці збори,чув усі обіцянки що давалися .Мав свій погляд на ситуацію що виникла. Першим сказав через рік ,що мені соромно за таку роботу. Але другим не соромно . Оцінку роботи дають люди,з часом може порозумнішають. Моя думка про неофіційний чемпіонат країни -цей турнір нікому не потрібен. Хотілося багато чого,але життя показало що мріяти це одне ,а щось робити для людей це треба мати хист ,а не довгий язик без кісток. |
|
| |
Denchess
| |
| |
Expert
К-ть повідомлень : 301 Репутація : 5 Дата реєстрації : 02.08.2010
| Тема: Re: Неофіційний чемпіонат України 13.12.10 7:16 | |
| В начале было желеание поиграть, однако посчитал свои начатые и ожидаемые официальные партии в турнирах ИКЧФ, а их уже около 20-ти. Количество влияет на качество! _________________ Завоевал право на участие в Полуфинале ЧМ!
|
|
| |
Denchess
| |
| |
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| |
| |
Expert
| Тема: Re: Неофіційний чемпіонат України 14.12.10 8:03 | |
| - kpripper пише:
- О, починаються відмазки ))
Так Вы есть один из организаторов этого форума - так и организуйте такой чепионат в качестве например повышения популярности. Может и присоединюсь. В настоящее время мне это не интересно, я лишь предложил провести чемпионат Українського шахового форуму. P.S. И еще раз пользуясь случаем прошу Вас убрать подпись навязывающюю кликание на рекламу! _________________ Завоевал право на участие в Полуфинале ЧМ!
|
|
| |
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| |
| |
Expert
| Тема: Re: Неофіційний чемпіонат України 18.12.10 21:26 | |
| Для организации чемпионата возможно использовать эту платформу FrontChessClient - программа для игры в локалке и через интернет. Возможности: •одиночная игра между соперниками •организация турниров (в том числе и автоматических). Если турнир не автоматический, то о дате начала игры игроки договариваются между собой и начинают в удобное для обоих время•просмотр текущей игры неограниченным количеством игроков •общий чат •чат внутри текущей игры •отсылка и прием приватных сообщений •сохранение игр в формате PGN •сохранение текущей позиции •загрузка игр из файлов PGN •загрузка сыгранных игр с сервера программы •хранение всех игр на сервере программы Офиц. сайт: http://frontchess.ucoz.com/ _________________ Завоевал право на участие в Полуфинале ЧМ!
|
|
| |
kpripper
| |
| |
Спонсорований контент
| |
| |
| Неофіційний чемпіонат України | |
|