| Помер Максим Юсупов. Вічна пам'ять. | |
|
Автор | Повідомлення |
---|
973160
К-ть повідомлень : 75 Репутація : 3 Дата реєстрації : 28.11.2009 Звідки : Гриців
| |
| |
srgyvc
К-ть повідомлень : 56 Репутація : 1 Дата реєстрації : 13.08.2011
| Тема: Re: Помер Максим Юсупов. Вічна пам'ять. 03.12.11 22:29 | |
| Колись разом ми грали з Максимом у Чемпіонаті Львівської області. Тоді він зайняв перше місце. В турнірі також грала дуже гарна дівчина, з якою тоді Максим зустрічався. Взагалі він мені запом*ятався як інтелектуальна, комунікабельна та енергійна молода людина.
Я ж собисто з ним знайомий не був. Проте коли стояв на трамвайній зупинці в центрі Львова - там стояв і він, і ми випадково побачили один одного. І хоч друг друга не знали, проте наші лиця нам були відомі, оскільки грали разом в турнірах. Ми тоді поздоровалися, постояли, поговорили.
Взагалі Мені ще не віриться що таке могло статися. У нього все тільки починалося - це по-перше. І починалося дуже-дуже гарно - це по-друге. І мені щиро прикро, що випадок обірвав його життя.
Хотілося б взнати, що сталося? |
|
| |
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| |
| |
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| |
| |
tolkien Заслужений учасник
К-ть повідомлень : 883 Репутація : 22 Дата реєстрації : 11.08.2009 Звідки : Lviv
| |
| |
srgyvc
| Тема: Re: Помер Максим Юсупов. Вічна пам'ять. 05.12.11 10:38 | |
| Наскільки я його запомнив, він був завжди веселий, дуже товариський. Коло нього завжди були якісь друзі. Хто між турами чим тільки не займався - а він був завжди в центрі уваги, з кимось сміявся постійно...
Ще помню, що завжди грав за чорних Пірца-Уфімцева.
На скільки знаю, він також займався футболом. Вів активний спосіб життя. Тому дуже хотілося б знати, що ж нассправді сталося, від чого він помер такий молодий? Який висновок лікарів? |
|
| |
Sukhanitskij
К-ть повідомлень : 257 Репутація : 36 Дата реєстрації : 23.12.2010 Звідки : г.Лубны Полтавской области
| Тема: Re: Помер Максим Юсупов. Вічна пам'ять. 06.12.11 23:34 | |
| Я не знал лично Максима... Но, конечно, очень жаль, тем более, что он умер таким молодым... Выражаю глубокое соболезнование всем родным Максима Юсупова и всем, кто его знал... |
|
| |
kpripper
| |
| |
srgyvc
| Тема: Re: Помер Максим Юсупов. Вічна пам'ять. 08.12.11 6:36 | |
| - Цитата :
- звідки в 24 роки міг взятися тромб
На мою думку, причиною смерті Максима могли стати... шахи. Справа в тім, що по-Вірхову, причинами утворення тромбів є: - Цитата :
1-противозачаточные медикаменты (изменение гормонального фона); 2-беременность; 3-недостаточное количество жидкости в организме; 4-черезмерная полнота; 5-непривычные физические нагрузки; 6-долгое сидячее положение (в автобусе, самолете) 7-раковые заболевания. 8-курение; Стосовно Максима підходить, скоріше за все, 6-ий пункт. Можливо, Максим подовгу аналізував партії на ІКЧФ, вів малорухливий спосіб життя останім часом що і стало причиною утворення тромба? А ще додайте порушений режим дня - очевидно Максим лягав спати дуже пізно, аналізуючи партії + нервові навантаження (він якраз став чемпіоном області з шахів, а це коштувало йому, певне, деяких нервів)... Звісно, це припущення виглядає абсолютною нісенітницею. Але як тоді по-іншому пояснити те, що сталося?! |
|
| |
kpripper
| Тема: Re: Помер Максим Юсупов. Вічна пам'ять. 08.12.11 7:58 | |
| Класична тріада Вірхова це застій крові, підвищення здатності крові до згортання і пошкодження судинної стінки. Саме по собі довге сидіння не приводить до утворення тромбів, максимум до геморою.
Можливо це була якась вроджена судинна аномалія, а родичам для більшої зрозумілості пояснили про тромб. |
|
| |
kpripper
| Тема: Re: Помер Максим Юсупов. Вічна пам'ять. 08.12.11 8:03 | |
| Прочитав на сусідньому форумі, що це можливо був інсульт. У молодих людей він виникає внаслідок саме врожденої судинної патології, від того самого наприклад помер артист Андрій Миронов. |
|
| |
kpripper
| |
| |
Спонсорований контент
| |
| |
| Помер Максим Юсупов. Вічна пам'ять. | |
|