|
|
Автор | Повідомлення |
---|
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| Тема: Chess-online.ru 05.11.09 21:46 | |
| Ще такий сайт є. В кого тут ніки блакитні - це люди звідти |
|
| |
Spritniy
К-ть повідомлень : 40 Репутація : 1 Дата реєстрації : 23.11.2009
| |
| |
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| |
| |
modjo Чемпіон Слов'янська
К-ть повідомлень : 115 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.12.2009 Звідки : Киев
| Тема: Re: Chess-online.ru 06.12.09 21:39 | |
| а в турнирах и матчах - первая тысяча! но, ничего страшного, можно ж в обычных с первой сотней не играть, а в турнирах высоких целей не ставить -- всё в удовольствие... |
|
| |
kpripper
| |
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 06.12.09 22:50 | |
| мне, например, составчик, что около 1700 крутиться, нравится - таких слабых программ уже нет! |
|
| |
kpripper
| Тема: Re: Chess-online.ru 06.12.09 23:07 | |
| ну мабуть, хоча важко сказати - впевненим можна бути тільки з людиною яку знаєш. |
|
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 06.12.09 23:21 | |
| Сейчас не в чем и ни где уверенным нельзя быть! но это не должно мешать получать удовольствие от игры... |
|
| |
kpripper
| |
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 06.12.09 23:50 | |
| к сожелению не для всех... многие парятся, когда не обнаруживают Вселенской Справедливости даже в таких мелочах... |
|
| |
kpripper
| |
| |
tolkien Заслужений учасник
К-ть повідомлень : 883 Репутація : 22 Дата реєстрації : 11.08.2009 Звідки : Lviv
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 6:48 | |
| - modjo пише:
- к сожелению не для всех...
многие парятся, когда не обнаруживают Вселенской Справедливости даже в таких мелочах... Все починається з дрібниць. І якщо вони обманюють за дошкою, як ви вважаєте як вони поводять себе в житті. Думаю аналогічним способом. І якщо закривати очі на одну дрібницю, на другу, то так можна далеко зайти. Чомусь я помітив, що різного роду хитростями займаються більше на вітчизняних ігрових сайтах, ніж на іноземних. Напевно менталітет в нас такий що одні хитрять, а інші закривають очі на ці хитрості. І невідомо, хто з них більше неправий. |
|
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 7:13 | |
| хорошая философия, жизнеспособная... как вы думаете, а возможно ли поломать или каким-то образом побороть этот самый менталитет? или может проще подстраиваться и принимать как данность просто учитывая такую себе слабость?(кто ж без изъянов?) |
|
| |
К-ть повідомлень : 883 Репутація : 22 Дата реєстрації : 11.08.2009 Звідки : Lviv
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 7:46 | |
| Звичайно, що можна поламати і починати треба з дрібниць. А підстроюватися і плисти за течією завжди легше, тільки таким способом нічого змінити не вдасться. |
|
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 8:40 | |
| Первое, что хочется, так это пожелать удачи!(ведь раз так говорите, значит что-то и делаете, правильно?)
Может поделитесь опытом? вдруг найдутся последователи, дорога у вас нелегкая, попутчики нужны...
А по поводу течения есть ощущение, что пример неудачен: реку вспять не воротишь! и если твоя цель - море, то течение - твой друг! зачем что-то менять? |
|
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 9:48 | |
| Можу поділитися деякими речами, які роблю сам. Наприклад при обєктивній підозрі на нечесну гру учасника пишу листа адміну з підозрою і наведеними доказами. Якщо є можливість - пишу про нечесніть учасника на форумі, щоб інші мали можливість вибору. Можу навести приклади з повсякденного життя: ніколи не переходжу вулицю на червоне світло і інших намагаюся стримати ітд. Хоча бачу ви вже починаєте іронізувати, але розумію - важко починати міняти світогляди. А на рахунок моря, то шляхів до нього є багато і вибрати той по якому пливе більшість - не значить вибрати правильний. |
|
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 10:55 | |
| мне ирония жить и строить помогает, извините, если не уместно... ваши правила и для меня действовали когда-то, могу признаться на том же чезонлайне одному особо активному форумчанину и как оказалось слабому шахматисту(при более 1800 рейте еще год/полтора назад) повесил вполне заслуженно "адвансер"(тогда еще так называлось, и это было обидно), а другому наоборот помог защитить своё честное имя от нападков, да писал, да возмущался... тогда верил, что с этой напастью под названием "прога" можно бороться! а сейчас уверен, что нет - нельзя, по-этому считаю в данном направлении тратить свои силы напрасным трудом... а в заочных шахматах другого "косяка" нет, значит плаваем чуть ниже, бьёмся не часто, потому не больно. кстати, мне кажется сейчас подавляющее большинство все таки переходит дорогу на зеленый. а я понимаю, что мы взрослые люди и менять своё мировоззрение под впечатлением общения на форуме не станем... поделиться, сказать, услышать, взять для себя что-то -- это да, но не более... Позвольте продолжу паралелль, считаю что правильный путь только один - по пути наименьшего сопротивления или кратчайший, какой себе выбирает свет, например, в нашей же интерпритации - по течению... почему вы меня причислили к числу большинства ума не приложу - я всего лишь сторонник позволить ему быть тем чем оно есть и не ломать его и перестраивать...опять же считаю, что это напрасный труд, как для меня сегодняшнего... |
|
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 11:28 | |
| З деякими вашими думками я згоден, з деякими ні, але нехай - це моя особиста думка. І, насправді, це не той форум в якому когось в чомусь треба переконувати(як мінімум не та вітка). Так що свої думку стосовно даного питання ми висловили(сумніваюся що хоч хтось зможе їх до кінця дочитати) - давайте будемо далі про шахи. |
|
| |
Spritniy
| |
| |
Spritniy
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 13:57 | |
| А стосовно прог - то у них свій кайф.
Й цей кайф не від гри, а від адреналіну зловлять чи ні. (якщо професійна прога)
А як не профі - то це другорозрядник, що мріє собі ГМ бути колись. Й це колись перетягує у теперішній момент за допомогою програми, чим себе власне і калічить... і як шахіста також.
Треба популяризувати гру наживо. От і все. Спілкування людей через ящик - що може бути гірше? МОже ще й по інету пляшку розіп"ємо?
Я зачастив у шах. клуб. Все більше часу наживо граю, ніж на сайтах.
Супротивніки звичано не такі як в інеті, але ж наживо.
А щоб було взагалі все чудово - той з книжкою і з дерев"яною дошкою сиджу - чудово час проводжу. Й дивуюсь потім: як це мя так комп поглинув? Коли так природньо і чудово можна за чаєм з томіком етюдів. |
|
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 20:41 | |
| - tolkien пише:
- З деякими вашими думками я згоден, з деякими ні, але нехай - це моя особиста думка. І, насправді, це не той форум в якому когось в чомусь треба переконувати(як мінімум не та вітка). Так що свої думку стосовно даного питання ми висловили(сумніваюся що хоч хтось зможе їх до кінця дочитати) - давайте будемо далі про шахи.
Вы хороший собеседник. Поставим тут точку. Может теперь в щахматы сыграем? Вы есть на онлайне? - Spritniy пише:
- А стосовно прог - то у них свій кайф.
Й цей кайф не від гри, а від адреналіну зловлять чи ні. (якщо професійна прога)
А як не профі - то це другорозрядник, що мріє собі ГМ бути колись. Й це колись перетягує у теперішній момент за допомогою програми, чим себе власне і калічить... і як шахіста також.
Треба популяризувати гру наживо. От і все. Спілкування людей через ящик - що може бути гірше? МОже ще й по інету пляшку розіп"ємо?
Я зачастив у шах. клуб. Все більше часу наживо граю, ніж на сайтах.
Супротивніки звичано не такі як в інеті, але ж наживо.
А щоб було взагалі все чудово - той з книжкою і з дерев"яною дошкою сиджу - чудово час проводжу. Й дивуюсь потім: як це мя так комп поглинув? Коли так природньо і чудово можна за чаєм з томіком етюдів. Эх, аж обзавидовался вам про "играть в живую"... у меня времени совсем нет... Есть даже маленькая мечта: отпуск на море рядом с опеном каким-то... А про книжку и доску, хочу вам сказать, что есть такой как я, который с детства не может заниматься шахматами сам, ни минуты...мне нужен какой-никакой, но диалог, пусть даже мыслей на доске без слов, но нужны задачи, которые буду не я себе ставить а противник... так что существование инет порталов и всяких там игровых зон очень радует! |
|
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 22:41 | |
| - Spritniy пише:
- З'їхав...
Інколи треба вміти вчасно зупинитися. Думки ми свої висловили і не бачу сенсу далі сперечатися. - modjo пише:
- Может теперь в щахматы сыграем? Вы есть на онлайне?
Пропоную зіграти на playok.com. Мій нік horror12. Чекаю в кімнаті zapieka. |
|
| |
kpripper
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 22:52 | |
| Я помітив цікаву штуку - атмосфера в цій гілці чимось нагадала атмосферу форуму чесс-онлайеу в цілому |
|
| |
| |
| |
| Тема: Re: Chess-online.ru 07.12.09 22:58 | |
| первый раз на данном сервере... залогинился... комнату нашел...."неможливо з"еднатися з сервером"... |
|
| |
Спонсорований контент
| |
| |
|