Шановні колеги шахісти!
Читаю листи від не знайомих шахістів.чи може просто шахістів новачків,а може співпрацівників
"шахістів - сепаратистів" з ДНР та ЛНР і дивуюсь як люди фантазують і не розуміють простих речей:
Є в нас одна єдина на Україні Всеукраїнська федерація заочних шахів України яка зареєстрована в Мінюсті України та входить в міжнародну організацію ІКЧФ.ФЗШУ признана світовою спільнотою,ФЗШУ сплачує постійно членські та турнірні внески.Після погашення боргу майже в сумі 2000(дві тис.доларів),який нам в спадок залишив перший Президент ФЗШУ Савчур Ф.Ф.який судиться з ФЗШУ та мінюстом і всі суди програв.Я будучи 2-м Президентом ФЗШУ постійно в повному обсязі сплачував внески в ІКЧФ з 2009-2013рр.,в мене є документи про сплату на протязі всих років мого керівництва.Мені дивно читати і дивно чути, що лже-шахісти від "шахістів - сепаратистів"з ДНР пишуть про мене ось таке:
Шановні шахісти України!
Згідно рішення Святошинського районного суду м.Києва колишній президент федерації заочних шахів України Андрій Баранюк умовно засуджений на один рік за фінансові порушення, допущені ним за період з 2009р. по 2013р..........ШАНОВНІ_ДЕ ДОКАЗИ? ДЕ ПОСТАНОВА;
"НЕ ДОЖДЕТЕСЬ!!!"", НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ!!!"
ДОКУМЕНТИ В СТУДІЮ!!!!
Цитую далі з цього листа:
Дії президента ФЗШУ містять порушення адміністративного та кримінального характеру, а ми будемо сподіватися, що винуватцю свіх фінансових справ - Юрію Кошмаку не вдасться уникнути величезних штрафів і кримінальної відповідальності.
Тому, дорогі ви наші шахісти - заочники України не платите членські та турнірні внески до ФЗШУ, яка практично припиняє своє існування, а зверніть увагу на нещодавно створену Всеукраїнську спортивну федерацію заочних шахів.
З повагою до усіх шахістів України
Максим Валіков.
ДЕ ДОКАЗИ?????
ШАНОВНІ! А ХТО ТАКИЙ МАКСИМ ВАЛІКОВ?
А може він з "Klein Fritz"?
А ХТО ВИ ТАКИЙ ДЕНИС ЧОРНИЙ? Вперше чую,обявітеся...
Шановні колеги шахісти!
Я звертаюся до Вас настоящих наших заочників:
Не вірте Ви жодному слову людям які не є членам нашої ФЗШУ.
Останнє:Я передав ФЗШУ порядному 3-му Президенту ФЗШУ,який теж справно платить внески.Він є чесна і порядна людина.Вірте йому.Я щасливий що передав ФЗШУ в надійні руки.
Не вірте Ви всяким "балакунам" і не чистим на руку "шахістам -сепаратистам".
ВИЩЕ КОВАЛЬОВА ІГОРЯ-ТІЛЬКИ Ю.Б.КОШМАК,А ВИЩЕ КОШМАКА ЮРІЯ-ТІЛЬКИ САМ КОШМАК Ю.Б.
Ось так пане Денис Чорний!!!
З повагою 2-й Президент ФЗШУ Андрій Іванович Баранюк.