Доброго дня колеги-шахісти!
деякі листи я маю право прокоментувати,які направлені не в мою адресу:
Цитата із листа:(йдеться не про Андрія Баранюка,ви вже друзі догадалися кому адресований лист).
Андрій, від Ваших листів - самі огидні враження. Я вже їх одного разу відправляв до спаму. Зараз знову відправлю, але спершу запитаюсь: а звідки у Вас, такого чесного, моя електронна адреса? І навіщо Ви мені все це висилаєте??? Яка Ваша мета?
З повагою, Валерій Авескулов.
То, що на високо поважну людину Гончаренка Г.С.написали не Ви я зрозумів зразу.
Пане, Валерію Авескулов.Я знаю вас особисто із зустрічей в Києві.Я знаю Вас як порядну людину,Ви знаєте мене теж.Я радий що Ви вступили в нашу ФЗШУ і щиро дякую Вам за це.За останній час до нас поступило багато шахістів із ФШУ і старих наших членів ФЗШУ вернулися до нашої сімї.але як кажуть "в сімї не без урода".Я був Президентом ФЗШУ і всю цю "босоту"я знаю вже як 5-ть пальців і вже знаю їхній стиль.Знаю що виступають під різними НІКАМИ,знають про це всі порядні шахісти.Я їм в свій час робив добро,за що від колег по федерації "діставав на горіхи".
Ці огидні "наші друзі"думали і думають як САТАНА і мають таку ж гординю як ДИЯВОЛ він же і САТАНА.Скільки писати бруду,наклепів,це вже йдеться роками.(далі буде...)