Як на мене, то не сильно цікавим буде матч. Навряд чи щось толкове покажуть. Немає ні за кого вболівати ні проти кого. Рівень гри напевно буде посередній. Якщо і буду дивитися партії то тільки по закінченні і з коментарями.
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
Це заробляння грошей. І напевно ні один з них "кістьми не буде лягати", щоб виграти, хіба що за перемогу приз більший. Просто зустрілися два дідусі на лавочці щоб пограти в шахи.
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
А старигані демонструють непогану гру. Особливо мені подобається, що партії проходять в досить таки не компютерному стилі. Може поєдинок і не цікавий в сенсі переможця, але партії хороші, так що забираю деякі зі своїх слів назад.
kpripper
Тьху, зіпсули досить непогане враження від матчу своєю останньою партією. Щось після цієї партії в мене виникло враження що результат матчу був відомий ще до його початку.