Автор | Повідомлення |
---|
Илья Пугачев
К-ть повідомлень : 25 Репутація : 0 Дата реєстрації : 08.02.2010
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 1:32 | |
| - kpripper пише:
- Илья Пугачев пише:
- А цей форум секретних агентів не місце для серйозного спілкування, тому форма викладення була, вибачте, дещо інша))
а за такі речі світить бан Бань |
|
| |
grandcoach
К-ть повідомлень : 28 Репутація : 0 Дата реєстрації : 07.02.2010
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 1:39 | |
| - Илья Пугачев пише:
- kpripper пише:
- Илья Пугачев пише:
- А цей форум секретних агентів не місце для серйозного спілкування, тому форма викладення була, вибачте, дещо інша))
а за такі речі світить бан Бань Не треба! |
|
| |
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| |
| |
kalistratenko
К-ть повідомлень : 145 Репутація : 1 Дата реєстрації : 06.08.2009
| |
| |
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 9:20 | |
| Значить вияснилось, що конфлікт полягає в наступному - внесок Пугачова на турнір і проживання як я зрозумів був 250 доларів. Його не влашувало опалення на турнірі, він відмовився грати, але свої гроші назад не отримав. |
|
| |
grandcoach
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 9:43 | |
| - kpripper пише:
- Значить вияснилось, що конфлікт полягає в наступному - внесок Пугачова на турнір і проживання як я зрозумів був 250 доларів. Його не влашувало опалення на турнірі, він відмовився грати, але свої гроші назад не отримав.
Так приблизно мені і розповідали. Отже треба було написати про погану (на його погляд організацію), а не про мошеннічество. Це різні речі! |
|
| |
Илья Пугачев
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 10:09 | |
| Температура в кімнаті була приблизно +10 градусів вдень і близько нуля вночі. Гаряча вода була за 6 днів два раза по пів години. Я в цього ***раса питав перед турніром чи буде там нормальне опалення і чи буде гаряча вода. Він, знаючи що інакше я не приїду, сказав що вода і опалення буде. Хоча він знав, що нічого не буде, тому що в санаторія борги і будуть нагло економити на воді і опаленні... Я б за ці гроші міг зїздити на нормальний турнір до Гольперіна наприклад чи ще кудись. А так просто подарив цьому **дару. Він навіть мені не віддав різницю за проживання - я заплатив там більше ніж фактично прожив. Він навіть тих пару копійок не захотів віддати - попросив в мене номер карточкі сказав шо перешле тих пару копійок і не переслав. До чого ж кончена людина((( |
|
| |
Илья Пугачев
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 10:12 | |
| - grandcoach пише:
- kpripper пише:
- Значить вияснилось, що конфлікт полягає в наступному - внесок Пугачова на турнір і проживання як я зрозумів був 250 доларів. Його не влашувало опалення на турнірі, він відмовився грати, але свої гроші назад не отримав.
Так приблизно мені і розповідали. Отже треба було написати про погану (на його погляд організацію), а не про мошеннічество. Це різні речі! Ні - це саме шахрайство. Він шляхом обману заманив мене на цей турнір, шоб отримати від мене внесок. І потім далі продовжував нагло мене обманювати, деталі описані вище. |
|
| |
Илья Пугачев
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 10:20 | |
| - 123 пише:
- Ходять тут всякі, сиплять голослівними звинуваченнями, і ще й на форум наїзжають. Вже й ФІДЕ і ФШУ напряг. Ще тут його не було. Є таке російське слово сутяжничество - це про них.
А знаєш є такє російськє слово "ничтожные личности"? Вот это про тебя. Вобще понятия не имеешь, что там произошло, и свои 5 копеек вставляешь. |
|
| |
grandcoach
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 10:32 | |
| Фрази на кшалт "Петя-козел" завжди більше розповідають про автора, ніж про адресата! Ви можливо в дечому праві (важко судити, так як вислухав тільки одну сторону), але стиль спілкування не викликає довіри. |
|
| |
Илья Пугачев
| |
| |
grandcoach
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 10:52 | |
| - Илья Пугачев пише:
- Напишіть, як серйозна людина, ім`я та прізвище, тоді з вами будуть спілкуватись як з серйозною людиною у відповідному стилі.
Зараз XXI сторіччя, ми пишем на форумах, користуємось інтернетом. Я учням ніколи не підсказую, це вбиває думку! Хочеш грати в шахі, а тут таке просте питання...p.s. А стиль спілкування не повинен залежати, від того з ким. Він повинен бути завжди адекватним. |
|
| |
Илья Пугачев
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 10:58 | |
| Ви не праві. Стиль спілкування прямо залежить від того, з ким спілкуєшся. Я думаю, що з друзями ви спілкуєтесь в одному стилі, зі мною в другому, зі своїм начальством в третьому. А якшо до вас в трамваї пристане пьяний бомж, то буде четвертий стиль. Ви ж не будете з тим бомжем спілкуватись так, як зі своїм начальством, а з начальством як з бомжем. Ось... Так от я не можу спілкуватись зі всякими 123 і рештою секретних агентів так, як я зазвичай спілкуюся з серйозними людьми. |
|
| |
grandcoach
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 15.02.10 11:09 | |
| - Илья Пугачев пише:
- Ви не праві. Стиль спілкування прямо залежить від того, з ким спілкуєшся. Я думаю, що з друзями ви спілкуєтесь в одному стилі, зі мною в другому, зі своїм начальством в третьому. А якшо до вас в трамваї пристане пьяний бомж, то буде четвертий стиль. Ви ж не будете з тим бомжем спілкуватись так, як зі своїм начальством, а з начальством як з бомжем. Ось... Так от я не можу спілкуватись зі всякими 123 і рештою секретних агентів так, як я зазвичай спілкуюся з серйозними людьми.
А я намагаюсь спілкуватись, з людьми незалежно від рангу. З повагою. Буває звісно емоції, але...Людина завжди повинна залишатись собою, хоч з начальством, хоч з підлеглим. |
|
| |
Илья Пугачев
| |
| |
orestvk
К-ть повідомлень : 136 Репутація : 0 Дата реєстрації : 31.10.2009 Звідки : Тернопіль/Львів
| Тема: Re: Відкритий фінал Львівського шахового клубу 26.02.10 10:31 | |
| - grandcoach пише:
- Ну мене не так уж важко вирахувати. Приблизно, як дати мат в 2 хода. ...
Якщо я правильно вирахував то на аватарі донька учасника форуму. А сам він дуже відома особа в шахах і знаний не лише в Україні. |
|
| |
kpripper
| |
| |
Спонсорований контент
| |
| |
| Відкритий фінал Львівського шахового клубу | |
|