Автор | Повідомлення |
---|
fso
К-ть повідомлень : 138 Репутація : 5 Дата реєстрації : 07.08.2009
| |
| |
fso
| |
| |
ukrainechess Admin
К-ть повідомлень : 191 Репутація : 4 Дата реєстрації : 24.09.2010
| |
| |
fso
| Тема: Re: Інтерв'ю Василя Іванчука - прошу задавати питання 13.03.11 22:33 | |
| Ага, значить наш форум позиціонує себе як такий, який не повинен проявити повагу до Іванчука. Ну що ж, гаразд... Зате назва "український". І тільки назва.
П.С. Якщо Іванчуку в офіційному інтерв'ю "Український форум" задаватиме питання не українською, то по-перше, прошу мої питання вилучити зі списку, а по-друге відповідні висновки для себе зроблю... Дякую. |
|
| |
ukrainechess Admin
| Тема: Re: Інтерв'ю Василя Іванчука - прошу задавати питання 13.03.11 22:41 | |
| Українська мова вітається на форумі. А забороняти будь-яку іншу мову - це якісь тоталітарні замашки. Я думаю Іванчук чудово розуміє російську мову. А якщо людина поставила запитання російською, то це її право і ставлення до Іванчука. |
|
| |
fso
| Тема: Re: Інтерв'ю Василя Іванчука - прошу задавати питання 13.03.11 23:03 | |
| - Цитата :
- А забороняти будь-яку іншу мову - це якісь тоталітарні замашки.
Прошу не приписувати мені ідіотизм. Я не закликав забороняти жодну мову на форумі. - Цитата :
- Я думаю Іванчук чудово розуміє російську мову. А якщо людина поставила запитання російською, то це її право і ставлення до Іванчука.
Не знаю жодного журналіста чи форум чи видання, яке б брало інтервю в людини одразу багатьма мовами. На форумі можуть писати питання різними мовами, різної степені некоректності, та хоч матом. Робота інтервювера (раз вже підписався) полягає в тому, щоб відібрати, виправити і подати у виді і форматі, який відповідає організації, яка бере інтерв'ю. В даному випадку називається "УКРАЇНСЬКИЙ форум". І всі питання поваги і до якості питань і так далі - виключно до організації, яка бере інтерв'ю. А не до, наприклад, неадеквата, який зайшов і задав питання матом, а журналіст його просто озвучив і каже "чого там перекладати, чи виправляти, то питання лише поваги того форумчанина, а не моєї, то просто у нас широкий спектр різних відвідувачів". Якщо я дав згоду на інтервю "українському форуму", то я очікую що питання поступатимуть українською. Іванчук нічого не скаже, він вихована людина і поліглот. Але легкий подив на його обличчі, певен, буде. П.С. Прямий ефір - інша річ. А тут є досить часу і зовсім небагато питань, щоб це не виглядало по-дебільному. |
|
| |
ukrainechess Admin
| |
| |
fso
| Тема: Re: Інтерв'ю Василя Іванчука - прошу задавати питання 14.03.11 4:16 | |
| - ukrainechess пише:
- Не згоден. І далі обговорювати не буду.
Прекрасно, тільки прошу мої питання не задавати. Принаймні від мого імені. Я до цього причетним бути не хочу. Дякую. - Цитата :
- Слова, які характеризують ступені розумової відсталості прошу не вживати.
Гаразд. Але коли тобі приписують слова типу якоїсь маячні, то якось неприємно, погодьтеся... |
|
| |
orestvk
К-ть повідомлень : 136 Репутація : 0 Дата реєстрації : 31.10.2009 Звідки : Тернопіль/Львів
| |
| |
ukrainechess Admin
| Тема: Re: Інтерв'ю Василя Іванчука - прошу задавати питання 18.03.11 10:33 | |
| Нові питання надішлю після закінчення турніру. Старі були надіслані ще до старту турніру. _________________ Слюсарчук - шарлатан. Його перемога над Рибкою - липа і насмішка над шахами. Це офіційна позиція УШФ.
|
|
| |
issledovatel
К-ть повідомлень : 12 Репутація : 1 Дата реєстрації : 28.12.2010
| |
| |
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
| |
| |
Augustin
К-ть повідомлень : 1 Репутація : 0 Дата реєстрації : 29.03.2011
| |
| |
issledovatel
К-ть повідомлень : 12 Репутація : 1 Дата реєстрації : 28.12.2010
| |
| |
ukrainechess Admin
| |
| |
shyev
К-ть повідомлень : 2 Репутація : 0 Дата реєстрації : 28.02.2011
| Тема: Re: Інтерв'ю Василя Іванчука - прошу задавати питання 08.04.11 23:56 | |
| Василь Михайлович, скажіть будь ласка, як Ви приймаєте запрошення на турніри? Ви спілкуєтесь лише зі знайомими людьми чи можете на цю тему поговорити і з новими людьми? Чи були у Вас зірвані турніри за вини організаторів? |
|
| |
Спонсорований контент
| |
| |
| Інтерв'ю Василя Іванчука - прошу задавати питання | |
|