- Цитата :
- Не треба бути таким категоричним у висновках
Ну не знаю. Можливо, я і справді надто категоричний у висновках. Але це здорова категоричність, адже шахісти-заочники України навіть не мають офіційного форуму на базі сайту ФЗШУ.
- Цитата :
- Я повернуся до свого питання що зробили Ви член федерації по розбудові шахового заочного руху?
Я в заочних шахах лишень кілька місяців. Нажаль, покищо я нічогісінько не зробив для розвитку заочних шахів в Україні. І не думаю, що надалі зможу щось зробити тільки власними силами.
Вважаю, що на базі сайту перш за все потрібно створити форум, на якому обговорювати усі важливі питання. Впевнений, що вони будуть легко вирішуватися.
А так виходить що усі шахісти України без форуму децентралізовані, неорганізовані, не знають про проблеми, які виникли зараз у ФЗШУ, не можуть її обговорити один з одним.
В результаті цього шахісти-заочники Україні являють собою доволі в'ялу, кволу спільноту, не здату до самоорганізації та подальшого розвитку. Все що ми маємо зараз - це результат роботи керівництва ФЗШУ. Якби не вони - то зараз взагалі би був повний хаос.