Я не за Топу, просто мені здається що на даний момент він сильніший. Щось Ананд останнім часом не показує високих результатів, хоча і грає не часто. А Карлсен з ким буде грати і коли? бо щось я відстав від життя і нічого не знаю
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
Важко сказати. З однієї сторони вроді і мало би бути це на користь Топалова бо рідне місто, рідні вболівальники, але з іншої ці ж переваги є одночасно і недоліками - більше вимагають, більша напруга. Скажемо так: тут своє поле має набагато нижчий вплив, ніж, наприклад, у футболі.
kpripper
К-ть повідомлень : 2871 Репутація : 36 Дата реєстрації : 01.08.2009 Звідки : Ukraine
Можливо Ананд погодився тоже перед цим все розрахувавши. До кого, наприклад, в першу чергу будуть звертатися журналісти за інтервю? Звичайно що до Топалова, бо свій. До кого будуть дзвонити всі родичі знайомі і друзі(адже ж телефон міський - дешевий) не обовязково по важливій причині? Знову ж таки до Топалова. ітд. ітд. Не думаю що все це піде на користь гри Топалова. А що ж Ананд? А він цілими днями сидить і готується до гри - ніхто не турбує, ніїхто не відволікає. Щоб гра вдома не зіграла злої шутки з Топаловим.
kpripper
З помислами толкієна згоден і Ананд. Після матчу з Гельфандом у Шангі-Нагарі (Індія) Ананд в одному зі своїх інтерв"ю сказав що більше не хоче грати на батьківщині -відчув величезний тиск, а підтримки не відчув.Але напевне на щось розраховує і Топалов раз добивався матчу саме в Софії...І він досить успішно грає вдома.Невже телефон відключає, а журналістів жене вшию?
kpripper
Ананд на меморіалі Таля показав, що форма в нього зараз відмінна. Хоча трохи насторожив програш Ароняну практично без боротьби. Одним словом суперники гідні один одного. Ні на кого не наважився би поставити великої суми .
kpripper
Ананд шифрується шифрується,а потім в матчі дасть жару - згадайте матч з Крамником - перед ним Ананд на турнірах теж не рвав всіх підряд - а що зробив з Крамником в матчі ?